Поново без расправе о рафинерији

Расправа о градњи рафинерије по други пут није одржана у Градској скупштини због недостатка кворума. Седница о којој би се расправљало о градњи рафинерије требало је да буде одржана 31. јула, али ни тада није било кворума.

Опозиција у Смедереву, која се противи изградњи рафинерије нафте, није имала кворум за данас заказану ванредну седнице Градске скупштине о томе.

То је други пут да опозиција, коју чине Демократска странка Србије, Српска радикална странка, Српска напредна странка и коалиција "За боље Смедерево", не успева да сакупи кворум за седницу Скупштине Смедерева о изградњи рафинерије.

Седница је требало да буде 31. јула, али је и тада одложена због недостатка кворума.

Опозиција се противи изградњи рафинерије сматрајући да би тиме била угрожена животна средина и здравље грађана, што представници власти негирају.

На власти у Смедереву су Демократска странка, Социјалистичка партија Србије, Српски покрет обнове, Смедеревска демократска странка и група градјана Покрет за Смедерево.

Референдум, расписан да би се грађани Смедерева изјаснили да ли желе рафинерију за прераду нафте, одржан 8. августа, није успео због малог одзива бирача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара