Плодови маште: Срце од стакла

Биљана Кањевац је волела сликарство, али су јој родитељи бранили да то студира. Уписала је Правни факултет али не задуго. На трећој години напушта факултет и постаје шегрт мајстору витража. Стакло је дало све боје живота, променило јој је живот.

Биљана је уметница, истински борац који свакодневно доказује да се за љубав вреди борити. Креативни рад јој помаже да се избори са многим недаћама па чак и опаком болешћу.

Главни јунаци документарног серијала  "Плодови маште" су обични људи, различитих професија, а заједничка им је изразита потреба за креативним стварањем. Тренутак када пронађу своју страст и начин да оживе призоре из своје маште, мења њихов живот набоље.

Аутор серијала: Маја Кукавица

Продукција: продукцијска кућа YU-BI-NET 

Плодови маште Плодови маште

Autor:
Аутор серијала: Маја Кукавица

Документарни серијал „Стари занати - плодови маште” направљен је са жељом да заинтригира публику и открије који су домети људске маште. Главни јунаци серијала су обични људи различитих професија, а заједничка им је изразита потреба за креативним стварањем. Тренутак када пронађу своју страст и начин да оживе призоре из своје маште мења њихов живот набоље. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије