Кол не иде нигде

Менаџер шампиона Енглеске у фудбалу Челсија, италијански стручњак Карло Анћелоти, изјавио је да леви бек лондонског клуба Ешли Кол неће променити средину током летњег прелазног рока.

"Сигуран сам да ће Кол бити значајан члан неашег тима и наредне године", био је категоричан Анћелоти који је у дебитантској сезони на клупи Челсија освојио "дуплу круну".

Претходних дана медији су преносили да је мадридски Реал заинтересован за репрезентативног левог бека "Гордог Албиона".

Кол (29) се још није прикључио припремама "плаваца", пошто се налази на одмору након обавеза у државном тиму током Светског првенства у Јужној Африци.

"Нисам разговарао са Колом о евентуалном трансферу, пошто сматрам да то није ни потребно", рекао је Анћелоти и додао да су приче о анагажовању нападача Ливерпула Фернанда Тореса "неосноване" јер Челси има "довољно квалитетних голгетера".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара