Читај ми!

Алонсо: Пораз боли, чека нас још једно финале

Тренер фудбалера Бајера Ћаби Алонсо изјавио је да је Аталанта заслужено освојила Лигу Европе и додао да је поносан на све што је екипа из Леверкузена остварила ове сезоне.

Фудбалери Аталанте освојили су Лигу Европе, пошто су у финалу у Даблину победили Бајер резултатом 3:0. Ово је био први пораз екипе из Леверкузена у сезони у свим такмичењима.

"Нисмо планирали да имамо лош дан, али нам није било суђено. Нисмо успели да реализујемо неке ствари за које смо се припремали. Нисмо решили ситуације један на један, дуеле... Дошао је крај нашем низу без пораза. Честитам Аталанти, заслужила је победу. Није се радило о тактици, били су бољи и појединачно и екипно", рекао је Алонсо.

Бајер је ове сезоне освојио Бундеслигу, а има прилику за још један трофеј, пошто ће у финалу Купа Немачке у суботу играти против Кајзерслаутерна.

"Пораз дефинитивно боли, али морамо да га искористимо на позитиван начин. У суботу нас чека још једно финале, покушаћемо да извучемо поуку из овог пораза. Невероватно је оно што смо ми урадили ове сезоне, морамо да будемо поносни. Имали смо велику прилику да продужимо низ и дали смо максимум. Међутим, то није било довољно. Сви смо морали боље, али и ја као тренер", додао је Алонсо.

недеља, 16. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије