Прича се, прича...

Председник Црвене звезде Владан Лукић није желео да коментарише оптужбе председника Партизана Драгана Ђурића за "куповину" судија, али га је индиректно оптужио за намештање утакмица.

Лукић је казао да Ђурићева изјава да "судије раде за Звезду" и да је о томе разговарао са челницима Јагодине, Рада, ОФК Београда и БСК-а доказ за чаршијске приче да "Партизан пре сваке утакмице тајно премира Звездине противнике", што је забрањено прописима у Србији.

"После овога не би ме зачудило да то раде и са судијама", казао је он у саопштењу на клупском сајту.

"Када Ђурић већ друге лажно оптужује, требало би да се сети једног свог марифетлука о коме причају 'врапци на грани'. Како је то Партизан прошлог пролећа, када је већ обезбедио титулу, лагано на свом стадиону изгубио од Јагодине и овом тиму омогућио да остане у Супер лиги? И да ли је тачно да ниједна кладионица у земљи није примала уплате на ту утакмицу", упитао је Лукић председника Партизана.

Лукић је истакао да Ђурић, кога је у ироничном тону назвао "прослављеним фудбалером" пошто је председник Партизана на чело тог клуба дошао као успешан бизнисмен, о судијама прича како би оправдао заостатак за Звездом упркос много скупљем тиму.

"Ђурићева изјава само потврђује оно о чему сам причао два дана пре почетка првенства- да су се целе зиме озбиљно организовали и припремали како да сруше Звезду овог пролећа, а да је први део њиховог плана омаловажавање сваког успеха како би се Звезда прво медијски сатанизовала", нагласио је Лукић.

"Моја порука Ђурићу је јасна - не узимај више Звезду у уста, не тражи објашњење за своје неуспехе у нама и не троши више паре на Звездине противнике", додао је Звездин председник  одговарајући на Ђурићеву изјаву дневном листу Блиц.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије