Читај ми!

Данима „Лом, лом, лом“ на мрежама због „Песме Евровизије“ и Ураганки

„Песма Евровизије“ одржана у Ротердаму била је другачија од свих претходних, а међу новим рекордима највећег светског музичког такмичења је и интересовање за овај догађај на друштвеним мрежама.

Никада се више није постовало, репостовало, шеровало, твитовало о „Евросонгу“ него током 65. издања овог такмичења. Тренду, и то без задршке, препустили су се корисници друштвених мрежа читавог региона. 

Навијало се, негодовало због резултата, гласова жирија или публике, подржавало, критиковало све од косе и гласовних могућности до одеће и обуће. 

Мишљење о такмичењу, учесницима или нумерама које су извођене током три такмичарске вечери имали су (скоро) сви са телефоном и интернетом у Србији иако, као и обично, „не гледају“.

Представнице Србије, као и други учесници избора за најбољу песму континента, такође су биле активне на мрежама. Наравно, објава оних који су их подржавали на евровизијском путу, често са мини-ураганом, било је толико да Сањи, Ксенији и Ивани срце може да буде препуно.

Такође, током друге полуфиналне вечери стихови песме Loco Loco изазвали су цунами реакција, а чак ни чувени Грејем Нортон није остао имун на „рам ба ба бам“.

Иако је такмичење званично завршено ноћас проглашењем Италије за победника, објаве на тему „Песме Евровизије“ и друга дешавања у Ротердаму и даље се нижу. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво