„Евросонг“, вечерас друго полуфинале

Наша представница Тијана Богићевић вечерас ће у Кијеву наступити прва и борити се за улазак у финале "Евросонга". Од 18 такмичара у другом полуфиналу, 10 ће проћи у завршницу такмичења које ће се одржати у суботу. Друго полуфинално вече 62. "Песме Евровизије" РТС преноси на Првом и Сателитском програму од 21 сат.

У Кијеву је јуче одржана генерална проба друге полуфиналне вечери. Жирији земаља, које учествују у овом полуфиналу, као и Француске, Велике Британије и Украјине директно пласираних земаља у финале, према пропозицијама синоћ су гласали.

У нашем жирију су певачице Ивана Петерс, Тања Бањанин и Ана Штајдохар, гитариста и композитор Александар Милић Мили и композитор и диригент Војкан Борисављевић.

После великих припрема Тијана Богићевић, публици ће се вечерас представити песмом In Too Deep. То ће бити значајно за гледаоце чији ће СМС гласови, уз гласове жирија, одлучити о финалистима.

Публика може боље да упозна Тијану и на сајту Eurovision.TV и сазна да Тијана воли филмске комедије, да би волела да посети Африку, да се на овом такмичењу узда у веру и глас, а да јој је певачки узор Витни Хјустон.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара