Читај ми!

Представница Србије вас из Јеревана позива да гласате за „Свет без граница“

Јереван, главни град Јерменије, од понедељка је окупио нове представнике 16. земаља који ће се у недељу такмичити на јубиларној, двадесетој „Дечјој песми Евровизије“. На Другом програму РТС-а биће директан пренос такмичења од 16 часова, али пре тога може и бесплатно да се гласа за фаворите, међу њима за Србију и Катарину Савић са песмом „Свет без граница“ под редним бројем 14.

Након спектакуларне церемоније отварања и уживања у лепоти града који је декорисан у духу Божића, на црвеном тепиху су се представили такмичари јубиларне двадесете „Дечје песме Евровизије“ и Завртели магију баш као што гласи овогодишњи слоган такмичења.

Катарина Савић је имала одличан старт у првим данима боравка у Јеревану. Интересовање других делегација и медија је привукла приказивањем многобројних талената, нарочито певањем на различитим језицима. Међу такмичарима је препознатљива и као балерина са тромбоном.

„Морам да кажем да је Катарина другачија и од деце коју смо имали до сад, можда, али и од друге деце која су овде. Ове године идемо на квалитет, ово је јако интересантна песма, потпуно другачија можда од онога што је тренутно актуелно на 'Евровизији', али самим тим је јако интересантна. То је једна дивна балада коју је лепо употпунио Александар Седлар и компоновала Ивана Драгићевић и то је заиста једна лепа бајка коју ми дочаравамо на сцени“, каже Јована Дукић, шеф делегације Србије на „Дечјој песми Евровизије“.

Катарина изводи песму Свет без граница али неће бити сама на сцени. Тринаестогодишњи дечак Мартин Зоричић, талентовани играч модерног плеса, употпуниће њен наступ у недељу када милиони гледалаца буду пратили најпопуларније телевизијско такмичење за децу.

Катарина каже да је у арени „Карен Демирчјан“ предивно, да се осећа одлично и да је срећна што је на такмичењу у Јеревану

Мартин обећава да ће се Катарина и он максимално потрудити на сцени: „Немам трему зато што смо добро увежбани“.

На сајту junioreurovision.tv може бесплатно да се гласа, од петка у 20 часова до почетка такмичења које је у недељу у 16 часова у директном преносу РТС-а. Поново можете гласати док траје пренос након свих наступа и свих 16 такмичара.

Катарина позива из Јеревана да гласамо за њу: „Ја сам под редним бројем 14 и потрудићу се да учиним Србију поносном“.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се