Читај ми!

Катарина Савић и делегација Србије посетили српску амбасаду у Јеревану

Амбасадорка Србије у Јерменији Татјана Панајотовић Цветковић и конзул Зоран Маринковић уприличили су срдачан сусрет са представницом Србије на 20. Дечјој песми Евровизије Kатарином Савић и делегацијом Србије на челу са Јованом Дукић.

Катарина Савић и делегација Србије посетили српску амбасаду у Јеревану Катарина Савић и делегација Србије посетили српску амбасаду у Јеревану

Уз размену поклона разговор је био веома пријатан. Амбасадорка Татјана Панајотовић Цветковић пренела је позитивне утиске пријатеља из Јерменије који су испратили Kатаринина појављивања у јавности и то од церемоније отварања до данашњег појављивања у медијима и на друштвеним мрежама.

Сусрет је био продуктиван, јер је Kатарина имала прилику да усвоји препоруке из богатог дипломатског искуства Амбасадорке Татјане Панајотовић Цветковић. Она је дала корисне савете и сугестије како Kатарина што боље представи Србију на такмичењу и у јерменским медијима.

Подршка Амбасаде Србије неће изостати ни у недељу 11. децембра, када ће сви такмичари "завртети магију" на сцени, како гласи и званичан слоган овогодишњег такмичења.

Kатарина са песмом "Свет без граница" наступа под редним бројем 14, а из Амбасаде поручују да ће подстаћи што више људи да гласају за Србију.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се