Читај ми!

Петар наступа под редним бројем 4!

Петар Аничић ће у недељу, 29. новембра, на „Дечјој песми Евровизије“ – "Junior Eurovision Song Contest" наступити под редним бројем 4.

На свечаној церемонији отварања „Дечје песме Евровизије“ која је одржана у понедељак 23. новембра у Пољској без присуства такмичара и публике, жребом је одлучено која ће земља наступити прва, а која последња, као и под којим бројем наступа домаћин Пољска.

Редослед наступа осталих такмичара одлучили су продуценти. Такмичење отвара Немачка, затим следе Казахстан, Холандија, Србија, Белорусија, Пољска, Грузија, Малта, Русија, Шпанија, Украјина и последња наступа представница Француске.

На свечаном отварању наступила је прошлогодишња победница Вики Габор, а такмичари су поздравили гледаоце видео-поруком из својих земаља.

Петар је свим учесницима пожелео пуно среће и поручио да док покрећу свет, ослушкују своје срце. 

Пренос „Дечје песме Евровизије“ је у недељу, 29. новембра, у 17 сати на Другом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара