TV lica: Duško Trifunović i Jadranka Stojaković

Tv lica kojih se sećamo ove subote su Duško Trifunović i Jadranka Stojaković. Kao saradnici potpisuju neke od velikih hitova za sva vremena kao što je, pesma, Ima neka tajna veza, a snimljeni su u gradovima u kojima su pronašli utočište posle mnogo selidbi.

Duško Trifunović je Sarajlija, ali je kao izbeglica posle mnogo muka i spavanja u vozu uz izbegličku kartu, našao novi dom u Novom Sadu.

Emisija je snimljena u Veterniku, mestu gde je rado odlazio i družio se sa mladima sa posebnim potrebama. Tamo je Duško slušao njihove stihove i pesme, a u intervjuu je govorio o pesmama koje pisao, o rokerima sa kojima je sarađivao, o Bjelom dugmetu i Zdravku Čoliću i sećanjima od kojih je živeo.

Jadranka Stojaković je takođe iz Sarajeva, ali je život odveo u Japan gde je imala uspešnu karijeru koja je prekinuta padom koji je imao teške posledice.

Intervju je snimljen u stacionaru u Banja Luci gde je našla mir i sa radošću se setila prijateljstva sa Duškom Trifunovićem.

Autor: Tanja Peternek Aleksić

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво