Fudbal - LŠ: Pari Sen Žermen - Crvena zvezda

Osvojen je prvi bod u Ligi šampiona. Mnogo truda je utrošeno kako bi se odolelo Napoliju u Beogradu, ali je očekivana trema od nastupa među najboljima sada iza crveno-belih. Ono teže tek predstoji.

Prvo gostovanje, i to jednom od najskupljih timova na svetu. Ekipa Pari Sen Žermena je napravljena da osvoji ovo takmičenje, i nekoliko godina u nizu ne uspevaju. Još su i sezonu započeli porazom od Liverpula u prvom kolu. Favorit se zna, ali to ne znači da će Crvena zvezda otputovati u Pariz tek da odigra utakmicu. Hrabrom igrom srpski šampion će pokušati da se odupre Nejmaru, Kavaniju, Mbapeu i svim ostalim zvezdama PSŽ-a.

Komentator: Nemanja Matić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара