Čitaj mi!

Gost Milan Marić

Milan Marić je jedan od najpopularnijih i najzaposlenijih glumaca mlađe generacije.

U danu kada je imao let za Sloveniju gde sprema novu pozorišnu predstavu, Marić je želeo da snima intervju na Donjem Kalemegdanu gde najradije provodi vreme u pauzama između poslovnih obaveza.

Uz opasku da ga često brkaju sa imenjacima i da dobija pitanja o tome kako je bilo glumiti u filmu "Rane" ili učestvovati u "Velikom bratu" ali da ipak ništa ne zamera novinarima osim tekstova u kojima su se bavili njegovim emotivnim životom, Milan Marić je rado govorio o ulogama koje su obeležile njegovu karijeru, o snimanju filma "Dovlatov" u Rusiji gde je tumačio glavnu ulogu iako nikada pre toga nije učio ruski jezik, o liku Čedomira Jovanovića koga je igrao u seriji "Porodica" ali i o njegovoj porodici u kojoj se niko nije bavio poslom za koji se opredelio i o predrasudama koje su imali da gluma ne može da se upiše bez veze, što je demantovao upisom na FDU iz prvog pokušaja.

Bilo je reči i o ulozi Tome Zdravkovića u filmu koji je upravo završio, ali i o ličnim planovima, o društvenoj odgovornosti koja mu je važna i želji da pomogne otvaranje institucije za lečenje zavisnika od opijata kao cilju koji je postavio pred sebe.

Autor Tanja Peternek Aleksić

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]