Читај ми!

Сумњива лица, 25. и 26. епизода, спојене, 1.циклус

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Сузана наговара Милорада да Маји пошаље писмо и тако отпочне комуникацију са њом.
Аца Бетон склања све сумњиве папире из складишта и из општине у страху од доласка инспектора. Одлучује да у помоћ зове шефа полиције, Жику Летву. Код куће, Маја почиње штрајк глађу не би ли убедила Анђелку и Ацу да је ослободе заточеништва.
Сузана саопштава Милораду да Маја има удварача који хође да је жени и да он мора хитно да оде код ње да то спречи. Ацу Бетона посећује Кресоја и даје му рок од пет дана да му врати новац коју му је дужан. У стовариште стиже Алекса Жуњић, срески шпијун, и прихвата се задатка да пронађе тајанственог инспектора. Милорад одлучује да посети Мају на своју руку.

У главним улогама: Никола Ракочевић, Бранислав Лечић, Гордан Кичић, Младен Совиљ, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Слобода Нинковић, Борис Миливојевић, Власта Велисављевић, Јована Гавриловић, Маја Шуша, Влада Дујовић, Катарина Гојковић, Бранко Јанковић, Душко Радовић, Бора Ненић и многи други.
Сценариста: Петар Михајловић, сарадник на сценарију: Бобан Јевтић
Редитељ: Горан Станковић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара