Читај ми!

Đoković doputovao u Adelejd i počeo karantin

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković stigao je u Adelejd i smestio se u hotel gde će naredne dve nedelje provesti u karantinu pre učešća na ATP kupu i turniru Australijan open na kome brani titulu. Đoković je doputovao čarter letom iz Barselone zajedno sa dvojicom najvećih rivala na predstojećem turniru Rafaelom Nadalom i Dominikom Timom.

Posle završenog karantina Novak Đoković će igrati od 1. do 5. februara na ATP Kupu, a potom od 8. februara na prvom grend slem turniru u sezoni na kome će braniti titulu.

Australijan open će se igrati od 8. do 21. februara, a žreb će biti obavljen 4. februara.

Zbog strogih pravila australijskih vlasti koje su jedva dozvolile održavanje grend slema, prema propisanom zdravstvenom protokolu svi su testirani po dolasku u Adelejd, a potom upućeni u hotele gde ih čeka 14 dana izolacije.

Teniseri će morati da borave u hotelu najmanje 19 sati dnevno, a preostalih pet sati mogu da provedu trenirajući, uz strikna pravila ponašanja, a uz njih neće moći da bude niko sem članova stručnog štaba.

U slučaju da se teniser ili neko od članova njegovog tima ne pridržava propisanih mera moguće su velike novčane kazne, ali i diskvalifikacija sa turnira, pa čak i proterivanje iz Australije.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво