Читај ми!

Дончићев трипл-дабл недовољан за Далас - Џорџ и Харден донели Клиперсима изједначење

Кошаркаши Лос Анђелес клиперса савладали су Далас мавериксе резултатом 116:111 у четвртом мечу прве рунде плеј-офа НБА лиге и изједначили на 2:2 у серији.

Преживели су Клиперси феноменалну партију Кајрија Ирвинга, трипл-дабл Луке Дончића и успели да спрече велики преокрет Маверикса.

Клиперси су много боље отворили меч и већ након прве четвртине су имали чак 23 поена предности.

Пол Џорџ и Џејмс Харден предводили су тим из "Града анђела" у тим моментима и показали да су веома мотивисано ушли у сусрет.

У једом тренутку у другој четвртини гости су имали вођство од 31 поена и деловало је да ће као и у првом дуелу стићи до лаке победе.

Међутим, у завршници другог периода разиграо се Ирвинг и везао три тројке уз неколико асистенција, чиме је предност Клиперса пред одлазак на одмор готово преполовљена.

Наставили су Маверикси у другом полувремену да смањују разлику предвођени Ирвингом и Дончићем, па је домаћин у уводним моментима последње деонице имао само два поена минуса.

Тада је уследила нова серија тима Тајрона Луа која је била довољна за победу, иако је Ирвинг био упоран у настојању да сјајну партију заокружи новом победом. На крају није успео.

Некадашњи освајач титуле са Кливлендом је меч завршио са 40 поена, док је Дончић уз 29 поена ухватио десет скокова и поделио десет асистенција.

Клиперсе су до победе водили Џорџ и Харден са по 33 постигнута поена.

Наредни меч игра се у ноћи између среде и четвртка од 4.00 по средњоевропском времену.

понедељак, 13. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара