Bajer u Glazgovu nadigrao Džerardov Rendžers

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena savladali su u Glazgovu ekipu Rendžersa sa 3:1 (1:0) u prvom meču osmine finala Lige Evrope. „Aspirini“ su do velike pobede stigli golovima Haverca sa bele tačke u 37, Arangisa u 67, i Bejlija u 88. minutu. Strelac jedinog pogotka za ekipu legendarnog Stivena Džerarda bio je Edmundson u 75. minutu.

Nakon što je Mančester junajted dao pet golova u Austriji, a Bazel tri u Frankfurtu, odigrane su i preostale tri utakmice osmine finala koje nisu otkazane.

Fudbaleri Bajera, pred revanš u Leverkuenu, stigli su do velike prednosti pošto su u potpunosti nadigrali Rendžers na "Ajbroks" stadionu u Glazgovu.

Gosti su su bili bolji rival u prvom poluvremnu što su i krunisali golom Haverca sa penala nakon što je Edmunson igrao rukom u kaznenom prostoru.

Iako je ekipa Stivena Džerarda zaigrala je bolje u nastavku meča ali je Nemački tim ponovo stigao do prednosti pogotkom Arangisa u 67. minutu.

Isti igrač koji je skrivio penal vratio je nadu domaćim navijačima da mogu do preokreta nakon sjajnog gola glavom u 75. minutu.

Igrao se 88. minut kada je fudbaler sa Jamajke Leon Bejli izveo majstoriju i ponovo savladao golmana Mek Gregora za konačan rezultat za težak posao "Stivi Džija" na "Baj Areni" u revanšu.

Šahtjor je u Nemačkoj savladao Volfzburg sa 2:1.

Žunior Moraeš je u 16. minutu doneo prednost Ukrajincima, da bi u 48. minutu izjednačio Džon Bruks. Veliku pobedu timu iz Donjecka doneo je Antonio u 73. minutu.

Olimpijakos je u 26. minutu ostao bez Rubena Semeda, koji je dobio crveni karton, ali je u 54. poveo preko El Arabija. Remi "vukovima" je 13 minuta kasnije doneo Portugalac Neto.

Rezultati Lige Evrope:

Bašakšehir - Kopenhagen 1:0
Ajntraht - Bazel 0:3
LASK - Mančester junajted 0:5
Sevilja - Roma (odloženo)
Inter - Hetafe (odloženo)
Olimpijakos - Vulverhempton 1:1
Volfsburg - Šahtjor 1:2
Rendžers - Bajer 1:3

Tok meča:

22.53 - Kraj meča, Rendžers - Bajer 1:3 (0:1). Olimpijakos i Volverhempton odigrali su nerešeno 1:1 u Atini, dok je Šahtjor slavio u Volfsburgu sa 2:1.

22.45 - GOOOL! Majstorija Leona Bejlija  u 88. minutu. Leverkuzen ponovo ima dva gola prednosti (1:3).

22.33 - GOOOL! Edmundson u 75. minutu vraća nadu ekipi Stivena Džerarda. Odbrambeni igrač Rendžersa bio je najviši u skoku nakon sjajno izvedenog kornera.

22.25 - GOOOL! "Aspirini" vode sa 2:0 protiv Rendžersa. Strelac je bio Čilenaca Arangis koji je u 67. minutu natrčao na odbijenu loptu i sjajnim udarcem matirao golmana domaće ekipe.

21.19 - Nastalja se pritisak fudbalera Glazgov Rendžersa koji igraju mnogo ofanzivnije u nastavku meča.

21.14 - Najbolji napad Rendžersa na meču u 55 minutu. Sjajan šut Morelosa brani Hradecki.

22.03 - Sudija je dao znak za nastavak duela u Glazgovu...

21.48 - Završeno je prvo poluvreme, Glazgov Rendžers - Bajer Leverkuzen 0:1. Bez golova na poluvemenu u duelu Olimpijakos - Vulverhempton, Šahtjor vodi u Volfsburgu sa 1:0.

21.38 - GOOOL! Bajer sa penala dolazi do prednosti od 1:0, Haverc siguran sa bele tačke u 37. minutu. Glavni sudija meča je, uz konsultaciju VAR-a, dosudio najstrožu kaznu nakon što je lopta pogodila u ruku Edmunsona.

21.31 - Bez mnogo uzbuđenja na "Ibroks" stadionu u Glazgovu posle pola časa igre.

21.20 - Prvi žuti karton na meču, žestok start Kamare nad protivničkim fudbalerom.

21.15 - Bez golova i šansi posle prvih 15 minuta. Nemačka ekipa za sada kontroliše meč i vrši pritisak. Tim Stivena Džerarda za sada disciplinovan u odbrani.

21.00 - Počeo je meč na „Ajbroks" stadionu u Glazgovu koji je ispunjen do poslednjeg mesta, prvi su sa centra krenuli fudbaleri iz Leverkuzena. Takođe su počeli i mečvi Olimpijakos - Vulverhempton i Volfsburg - Šahtjor.

20.47 - Završeni su i prvi mečevi osmine finala u kojima su postignuti rezultati: Bašakšehir - Kopenhagen 1:0, Ajntraht - Bazel 0:3, LASK - Mančester junajted 0:5.

20.30 - Poznati su i sastavi timova uoči duela u Glazgovu između domaćeg Rendžersa i Bajera.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво