Вокална група "Constantine" обележила десетогодишњицу рада

Обележавајући десетогодишњицу рада и објављивање свог првог CD-а, Вокална група "Constantine" је у петак 02.11.2018.године одржала у Дому Војске Нишу концер.

 

На концерту, у препуној сали Дома Војске публика је чула a cappella нумере које до сада група није изводила. Да се подсети многобројних наступа на фестивалима и концертима али и да се захвали својим пријатењима и сарадницима - Граду Нишу, Нишком културном центру и Команди Копнене војске Србије, као и почасним члановима: протојереју-ставтофору Ненаду Поповићу, протојереју Михаилу Чиквину и Сањи и Саши Вујовић којима су уручене Повеље за почасно чланство у групи.

За првих десет година Вокална група Constantine је имала преко 250 наступа и више од 20 самосталних концерата у земљи и иностранству. Турнеје по Пољској, Енглеској, Црној Гори, Србији само су део многобројних наступа где је група Constantine остављала публику без даха или са жељом да се отпева који бис више. Овај десетогодишњи рад су красиле и многобројне награде. Неке од њих су и: Grand Prix фестивала у Перасту, Златна диплома у Врњачкој Бањи у категорији мушких ансамбала, награда "Воислав Илић" за аутентично извођење духовне музике на фестивалу Хорова међу фрескама.

Кроз концерт публику је водио Вања Булић.

број коментара 0 Пошаљи коментар