Одржана промоција Вокалне групе Constantine

У Каменој сали Радио Београда 19.новембра одржана промоција првог албума Вокалне групе Constantine

 

Вокална група Constantine, у петак 19. новембра, у Каменој сали Радио Београда одржала је промоцију свог првог албума, у издању ПГП РТС-а " У цик зоре још се пева".

На промоцији су говорили одговорни уредник ПГП-а Марко Милутинoвић, познати композитор и оснивач Корни групе Корнелије Бата Ковач, а испред групе Constantine присутнима се обратио и захвалио на подршци Бојан Станковић.

Након уводних речи присутних говорника, који су пре свега истакли квалитет овог материјала у погледу музичке инвентивности групе и значај који носи овај материјал, приказан је спот за песму " Љубавна серенада " снимљен овог лета у Боки Которској, а затим је Вокална група Constantine извела a cappella четири нумере са CD-a: " Крај мора заувек " ,  " Јефимија ", " Звиждук у осам " и " Девојко мала " .

Промоцији су присуствовали бројни новинари Радио Телевизије Србије, пријатељи и сарадници попут поменутих Корнелијa Ковача и одговорног уредника ПГП-а Марка Милутиновића, Уредник Првог програма Радио Београда Драган Димић Димке, Биља Крстић, Милан Игњатовић, новинарка Радио Београда Александра Паладин.

 Вокална група Constantine припрема у Нишу, 2.новембра у Великој сали Домa војске са почетком у 20. часова, промотивни концерт поводом новог албума као и јубилеја десет година од постанка групе.Поред концерта у холу Дома војске је организована изложба чија поставка траје од 30. септембра до 3.новембра, где су  представљене све награде, дипломе, похвале, даровнице, фотографије, чланци и остала признања која су се нашла у ризници десетогодишње Нишке мушке вокалне групе Constantine. 

број коментара 0 Пошаљи коментар