Промоција албума Blah Blah Bend-a

У изузетном амбијенту једног од најомиљенијих београдских бар-ресторана "Cantina de Frida", у петак 12.маја, музичка екипа Blah Blah Bend-a прославила је објављивање свог деби албума "Године" у издању ПГП РТС.

 

    Насмејани, расположени и видно узбуђени због званичне промоције свог музичког првенца Тијана, Душан, Милош, Небојша, Огњен, Горан и Рале били су изврсни домаћини заиста великом броју сарадника и пријатеља који су дошли да их подрже. Међу њима су били: Руководилац ПГП РТС Радмило Цвијовић, Одговорни уредник ПГП РТС Марко Милутиновић ( испред матичне куће), Бојан Режак, Невена Божовић, Воја Аралица, Зое Куда, Billy King, Loco Band,Александра и Александар Игњатовић и многи други.

   У официјелном делу говорили су: Одговорни уредник ПГП РТС Марко Милутиновић, музички консултант Марија Каран и Душан Зрнић испред бенда. Истакнуто је да је албум " Године " Blah Blah Benda логичан и очекиван (ауторски) корак даље у њиховој вишегодишњој музичкој каријери, те да је реч о "чистом" поп албуму без икаквих примеса других музичких стилова. Такође је истакнуто да се, због такве формације вокала у бенду, по први пут на једном музичком издању могу наћи: соло нумере, мушко-женски и мушки дуети.

   Испред издавача, Марко Милутиновић напоменуо је да нису имали дилеме када је била реч о објављивању овог издања јер ПГП РТС као национални дискограф са преко 200 000 музичких нумера у фонотеци има обавезу и интересовање да подржи квалитетна музичка издања, а нови албум Blah Blah Benda то свакако јесте.

    Испред бенда присутнима се обратио Душан Зрнић који је истакао да бенд у постојећем  саставу ради последње три године и да је ово тим који савршено функционише. Изузетна захвалност упућена је  и ауторима албума: Горану Ковачићу, Кикију Рахимовском (Загреб) и Бојану Васићу који су на идеалан начин уобличили музички израз Blah Blah Benda.

    Присутни су затим по први пут чули три "ударне" песме са албума " Године " - насловну нумеру, дуетску баладу "Године", дует Душана Зрнића и Милоша Мариновића "Кравата" и уптемпо  хит "Лепо моје".

број коментара 3 Пошаљи коментар
(субота, 22. јул 2017, 21:33) - anonymous [нерегистровани]

bravo

Zaista ste dobri,bravo.Dušan Zrnić je zaista izuzetan pevač.Sve najbolje.

(понедељак, 26. јун 2017, 02:19) - Marko [нерегистровани]

Extra

Bravo ljudi, zasluzili ste:))))

(недеља, 21. мај 2017, 23:32) - Branka [нерегистровани]

:))))

Divno ih je slusati. Sve pohvale:)))