Зоран Калезић - Пола века са музиком

Зоран Калезић обележио 50 година каријере и представио нови двоструки албум

 

Певач народне музике Зоран Калезић обележио је 24.02.2016. године у Радио Београду пола века каријере новим албумом симболично названим " 50 година живота са музиком ". Уз велики број колега (Вера Матовић, Снежана Ђуришић, Ацо Пејовић .....) и представника медија, Калезић је представио двоструки диск са нумерама са концерта " Котрља се живот ", одржан пре 14 година у Дому Синдиката у Београду као и пет нових песама. На свечаности су представљени и спотови за дует са Халидом Бешлићем " Ноћне птице " и " Умјесто молитве за далеку ".

Поводом јубилеја, Директор ПГП РТС Радмило Цвијовић уручио је плакету познатом певачу, док је испред Удружења естрадних уметника и извођача Србије некадашњем председнику тог удружења плакету уручио композитор и аранжер Љубо Кешељ.

" Хвала свима који су радили на овом пројекту, али искрено ја сам највише радио "- рекао је Калезић, који се затим осврнуо и на почетак каријере. " Против воље родитеља сам напустио Црну Гору и посветио се музици. Рођен сам да се бавим музиком, а не да будем добро дете и радим шта други хоће. Увек сам радио оно што желим. Београд је завичај мог живота, каријере, песме, радости и муке ''.

Калезић је наговестио да ће одржати солистички концерт у Београду и захвалио свима који га подржавају.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар