Читај ми!

Магазин Србија на вези, РТС Свет, 20.41

Гости емисије су Мирослав Лутовац, саветник председника Привредне коморе Србије, Дејан Ћика, директор Скијалишта Србије и проф. др Весна Димитријевић Срећковић. За музику су задужени Биља Крстић и Бистрик. "Магазин" гледајте и на РТС2 у суботу, 3. децембра у 11.30.

О Инвестиционој и пословној конференцији дијаспоре и механизмима сарадње са српском привредом, говори гост емисије, Мирослав Лутовац, саветник председника Привредне коморе Србије, након повратка из Цириха, где су се на једном месту окупили у жељи да се што пре реализују конкретни пројекти, а за које су и швајцарски привредници заинтересовани.

Национална конференција о филантропији, која је имала за циљ да подстакне оснивање локалних фондација, одржана је у Београду, у организацији фондације Траг. Окупила је стотинак представника јавног, приватног и пословног сектора, и они су наши саговорници.

Пред почетак овогодишње скијашке сезоне на српским планинама, и отварању ски стаза најпре на Копаонику, онда на Старој планини и Торнику на Златибору, говори директор Скијалишта Србије, Дејан Ћика.

Проф. др Весна Димитријевић Срећковић, ендокринолог и стручњак за исхрану, у време Божићног поста, подсећа нас на његове благодети за здравље, уколико се правилно хранимо.

Музички гости емисије, Биља Крстић и "Бистрик" кроз оригинално појање уживо у студију, уче нас традиционалним музичким вредностима Србије и балканских народа.

Реприза емисије у 02.10 и сутрадан, у четвртак, у 13.23 на РТС Свет.

Уредници емисије Сузана Гвозденовић Пузовић и Драгана Живојновић

Редитељ Драгица Гачић

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво