Читај ми!

Магазин Србија на вези, РТС Свет, 20.55

Екипа емисије "Магазин Србије на вези" протеклог викенда била је у Бечу где је одржана Пословна конференција за дијаспору. Скуп је одржан у Привредној комори Аустрије којем је присуствовао велики број наших привредника из Аустрије, представници локалних самоуправа и привредних комора двеју земаља. Тим поводом, гост у тудију је Мања Васовић, а остали гости су Милена Предић, Хаџи Александар Ђуровић и Ивана Јордан. "Магазин" гледајте и на РТС2 у суботу, 8. октобра, у 11.30.

Учесницима конференције представљене су могућности улагања у Србију, конкретни пројекти, локације за улагање и могућности за стратешка партнерства са фирмама у нашој земљи.

Гост емисије је Мања Васовић, сарадник на пројекту LINK UP, који је и организовао овај значајан сусрет а чућемо и наше људе који у Бечу воде успешне фирме.

После пуне сале у Београду на премијери филма "Света Петка - Крст у пустињи" ,редитеља Хаџи Александра Ђуровића, наша екипа је забележила и светску премијеру овог филма у Бечу где је владало велико интересовање.

Гости емисије су главна глумица, Милена Предић и редитељ Хаџи Александар Ђуровић.

Музички гости емисије Ивана Јордан, после промоције новог албума "Симфо етнос" и група "Неверне бебе" са новим спотом и песмом "Празник разлога".

Реприза емисије у 02.03 и сутрадан, у четвртак, у 13.25 на Ртс Свет.

Уредници емисије Сузана Гвозденовић Пузовић и Драгана Живојновић.

Редитељ емисије Драгица Гачић

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво