Читај ми!

Магазин Србија на вези, РТС Свет, 20.44

Како живимо и радимо у време пандемије вируса корона, своја искуства из целог света преносе гости емисије. Гледајте "Магазин" и на РТС2 у суботу, 30. октобра у 11.30.

Градоначелник града Беча, др Михаел Лудвиг, за Магазин Србија на вези, говори о српској заједници у овом граду који после Чикага важи за други "српски" град, и истиче да су наши људи успешно интегрисани у свим сферама аустријског друштва.

Гост емисије, примаријус др. сци. Слободан Симић, психијатар из Београда, преноси нам вишегодишње искуство у лечењу депресије и судског психијатријског вештачења, посебно се осврћући на проблеме и решења последица које са собом носи пандемија корона вируса. Он је лекар и књижевник, председник "Београдског афористичког круга" који је недавно организовао "Сатира фест", 19. међународни фестивал који је протекао у знаку Владимира Булатовића Виба.

Водимо вас и на највећи скуп писаца дијаспоре познат као "Октобарски књижевни сусрети", који је први пут одржан у Београду. За нашу емисију говори академик Матија Бећковић, почасни гост овог скупа.

25 година "Женског родослова" и 20 година од издања романа "Петкана" повод су гостовања књижевнице Љиљане Хабјановић Ђуровић.

Гост емисије је и академски сликар Ненад Станковић, са мини изложбом у студију.

Музички гости, група Легенде и песме са последњег албума.

Реприза емисије у 02.37 на РТС Свет и сутрадан, у четвртак, у 13.55.

Уредник и водитељ емисије Сузана Гвозденовић Пузовић

Дежурни уредник Драгана Живојновић

Редитељ емисије Драгица Гачић

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво