Читај ми!

Jutarnji vikend program

Iz sadržaja emisije:

U prvom segmentu jutarnjeg vikend programa Novi dan preporučićemo vam sezonu direktnih prenosa iz Metropolitena u Njujorku, koja će na našim talasima biti nastavljena večeras jednim od najomiljenijih muzičko-scenskih dela svih vremena - Figarovom ženidbom Volfganga Amadeusa Mocarta.

Govorimo o nagradi „Lazar Trifunović" za likovnu kritiku i teorijsko razmatranje savremene vizuelne umetnosti u štampanim i elektronskim medijima. Čućete i razgovor sa Milicom Ilić, povodom knjige, „Sakralna topografija i verovanja u Srednjem i Gornjem Visoku", u izdanju Muzeja Ponišavlja.

U drugom delu emisije gost u studiju je Hadži Zoran Mrđenović, predsednik Kraljevskog Reda Vitezova koji će govoriti o tradiciji plivanja za Bogojavljenski krst u Beogradskom jezeru.

Emisiju priprema i vodi Aleksandar Drobac

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво