Читај ми!

Sedmica za Italijane

Crveno-beli, posle poraza od Partizana na svom terenu u drugom evropskom derbiju, očekuju da se na gostovanju vrate na pobedničku stazu. Igrači Crvene zvezde, posle poraza od Partizana na svom terenu u drugom evropskom derbiju, očekuju da se na gostovanju vrate na pobedničku stazu. Crveno-beli košarkaši će već u četvrtak biti gosti Armanija u Milanu u drugom meču svojevrsne italijanske turneje, a u narednih 10 utakmica tokom dva i po meseca očekuje ih još pet gostovanja. Utakmica Virtusa i Crvene zvezde u Bolonji počinje u 21 čas.

Košarkaši Partizana domaćini su timu Asvela u utakmici 22. kola Evrolige. Ekipa Željka Obradovića u petak je nakon velike borbe srušila regionalnog šampiona Zvezdu sa 79:78 i to kao gost, pa nakon 21 odigranog kola oba tima imaju identičan rezultat od deset pobeda i 11 poraza. Tom pobedom Partizan je sačuvao šansu da se nađe među najboljim ekipama Starog kontinenta, a večerašnja utakmica je prilika da nastave pobednički niz i ugroze osmoplasirani Makabi koji drži poslednje mesto koje vodi u top osam fazu Evrolige. Utakmica Partizana i Asvela u Štark areni počinje u 20 časova i 30 minuta.     

Istorija srpske atletike zlatnim slovima biće ispisana na stranicama koje budu oslikavale takmičarske sezone 2021. i 2022. Kao nikada do sada zabeležen je rezultatski bum, padali su rekordi, nizale se medalje, magija srpskih asova na bojnim poljima "kraljice sportova" širom meridijana jačala je iz meseca u mesec. Zlatne dane srpske atletike koje smo doživeli u protekle dve godine i koji su trasirali blistavu budućnost ovog sporta Srpski atletski savez obeležio je  svačanom ceremonijom  na kojoj su proglašeni najuspešniji takmičari u 2021. i 2022. godini.  

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog, trenutno igrač moskovske Lokomotive, lako bi moao biti rešenje fudbalskog kluba Crvena zvezda za mesto centarfora. Koliko bi značilo crveno-belima iz Ljutice Bogdana prisustvo ovog napadača, pitali smo fudbalskog poslenika Radmila Mihajlovića. Iz Crvene zvezde i informacija da su klub napustili Sanogo u Kulibali, obojica su krenuli put Francuske, gde će nastaviti svoje karijere. 

Tokom emisije pratimo i druge aktuelnosti iz sveta domaćeg i inostranog sporta. U `Sportskom žurnalu`  možete slušati ono o čemu ćete sutra čitati u novinama. Emisiju priprema Sportska redakcija Radio Beograda 1.

Urednik i voditelj je Željko Stefanović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво