четвртак, 28. јул 2022, 06:30
Zašto je sve više ljudi koji su alergični na pojedine namirnice?
Poslednjih decenija, alergije na hranu su u porastu. Međutim, ljudi ih često mešaju sa tegobama koje određene namirnice izazivaju u našem organizmu. Kada su alergije u pitanju, potreban je poseban oprez, a kod netolerancije na hranu promena navika. O intoleranciji, ovog jutra za naš program govori doktorka Jelena Gudelj Rakić, načelnica Centra za promociju zdravlja.
Ovo je period godine kada se održava veliki broj muzičkih manifestacija, danas najavljujemo Njind Rock Fest u Vršcu i Overload festival koji se održava u Vladičinom hanu.
Autor i voditelj Igor Obračević.
Autor:
Група аутора
Јутарњи програм Радио Београда 1! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]
Коментари