Читај ми!

Đoković za polufinale

Novak Đoković nastavlja odbranu titule na terenima Ol Ingland kluba i pohod na sedmi trofej u Londonu, čime bi se izjednačio na večnoj rang listi sa Pitom bSamprasom. Današnji rival mu je supertalentovani Italijan Janik Siner, trenutno trinaesti igrač sveta. Posle ovog meča sastaju se David Gofan i Kameron Nori, sutra u preostalnim polufinalnim mečevima igraju Rafael Nadal i Tejlor Fric, odnosno Nik Kirjos i Kristijan Garin. Meč između Đokovića i Sinera možete pratiti na Prvom televizijskom kanalu RTS-a.

Košarkaši Srbije drugu fazu kvalifikacija za Mundobasket 2023. godine završili su šokantnim porazom od Belgije u Nišu 74:73. "Orlovi" ispustili su 11 poena prednosti u poslednjoj deonici i dozvolili rivalu da dođe do velikog preokreta. Ekipa Svetislava Pešića u treću fazu kvalifikacija preneće samo jednu pobedu. Da bi se plasirali na Svetsko prvenstvo, sada moraju da pobede sve rivale- Grčku, Tursku i Veliku Britaniju. Mečevi sa selekcijama Letonije ni Belgije u košarkaškom svetu doživljene su kao istinski neuspeh.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije trijumfalno je završila turnir A grupe III sedmice IV Lige nacija 2022. u Kalgariju. Srbija će u četvrtfinalu Lige nacija u Ankari igrati protiv SAD, koje će ligaški deo takmičenja završiti na prvom mestu. Ipak, tu prvu poziciju prilikom određivanja parova četvrtfinala preuzeće Turska, domaćin turnira, pa će Srbija, sedma na tabeli, u četvrtfinalu igrati protiv drugoplasirane selekcije, odnosno SAD. Finalni turnir u konkurenciji odbojkašica odigrati od 13. do 17. jula u Ankari, u Turskoj,  igraće 8 reprezentacija.

Pored ovoga, pratimo i druga dešavanja iz sveta domaćeg i međunarodnog sporta, uključujući i domaći fudbalski šampionat, koji počinje već u petak veče. U realizaciji emisije učestvuju Ivan Petrović, Branislav Jerković i Slobodan Maletić.

Urednik i voditelj je Željko Stefanović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво