Читај ми!

Šta sa viškom hrane?

Na završnoj konferenciji projekta "Ka boljem upravljanju otpada od hrane" predstavljeni su rezultati u ovoj oblasti. Čak 99 odsto ovog otpada završava na deponiji, gde emituje opasne gasove sa efektom staklene bašte. Ta količina je jednaka količini gasova koju emituje između 6 i 7 hiljada motornih vozila na godišnjem nivou. O upravljanju viškovima hrane Aleksandrar Milivojević razgovarao je sa Milanom Stefanovićem, savetnikom za propise i inspekcije u NALED-u.

U Pitanju jutra razgovaramo o tome zašto je Beograd najprivlačnije mesto za život i zašto se, posebno mladi, opredeljuju za život u Beogradu, iako je život mirniji i jeftiniji u nekim drugim mestima.

Gordana Goncić, podsekretar za kulturu Grada Beograda će najaviti početak i program 30. BELEF-a, a kao i svakog četvrtka, i ovog su nam kolege iz naučne redakcije pripremile interesantnu naučnu priču.

U program ćemo uključiti i Lidiju Mikić, studentkinju generacije Medicinskog fakulteta u Beogradu, jednu od svršenih studenata koji su pre nekoliko dana dobili posao.

Sa vama je Aleksandra Mladenović

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се