Drugi dan Rolan Garosa i četiri Srbina u prvom kolu

Počeo je drugi dan, drugog teniskog grend slema u sezoni. Na Roland Garosu, Srbija će danas imati ukupno četiri predstavnika. Prvu pobedu već je zabeležio Miomir Kecmanović, koji je sa 3:0 savladao favorizovanog Rajana Opelku. Na parisku šljaku će tokom dana izaći još Dušan Lajović protiv Argentinca Baeza, zatim Miomir Kecmanović sa Etčeverijom i Novak Đoković, u poslednjem meču dana na centralnom terenu. Njegov protivnik u prvom kolu biće Japanac Nišioka, a taj meč neće početi pre 20 časova i 45 minuta.

Košarkaši Crvene zvezde večeras u 19 časova dočekuju Cedevita Olimpiju u majstorici polufinalne serije ABA lige. Prvi finalista već je poznat. To je Partizan, koji je sinoć ubedljivo savladao podgoričku Budućnost sa 101:77. Čućete izjave trenera posle kompletirane polufinalne serije.
 
Fudbaleri Crvene zvezve sinoć su postali prvaci Srbije peti put uzastopno i titulu su proslavili sa navijačima šetnjom kroz grad, koja se završila na Kalemegdanu. U poslednjem kolu savladan je Voždovac pred više od 40.000 ljudi sa 3:1. Partizan je takođe slavio sa 2:0 protiv Radničkog iz Niša, ali su crveno-beli bodovnu situaciju i prvo mesto na tabeli držali pod svojom kontrolom i sve je zavisilo od izabranika trenera Dejana Stankovića. Vojvodina je sa 2:0 pobedila TSC u Bačkoj Topoli u meču bez večeg rezultatskog značaja.
 
Mančester Siti je u Engleskoj odbranio titulu prvaka, dok su fudbaleri Milana posle 11 godina posta osvojili italijanski Skudeto. Izuzetno neizvesna završnica u dve ‘'lige petice'', bila je povod da razgovaramo sa današnjim analitičarem, trenerom Aleksandrom Veselinovićem.
 
Današnju emisiju uređuje i vodi Miloš Panić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво