Читај ми!

Fudbal: Srbija - Republika Irska, prenos

Fudbalska reprezentacija je na početku novog ciklusa kvalifikacija za svetsko prvenstvo. Sa novim selektorom želi na startu takmičenja da iskoristi domaći teren i da već u prvoj utakmici protiv Republike Irske zabeleži uspeh.

Želja igrača, iskustvo selektora, uz promenu atmosfere u reprezentaciji i borbenost su recept za uspeh. Dragan Stojković najavljuje da će Srbija biti taj tim koji će diktirati ritam meča, a da će forsirati borbenu i napadačku igru.

Mnogo je lepo igrati na Svetskom prvenstvu, to nije samo individualna satisfakcija. Ispišete istoriju i uradite nešto lepo za svoj narod. Optimista sam po prirodi i ne predajem se sve dok ima šanse da se nešto preokrene u našu korist.

To i od igrača očekujem, da igraju kao u svojim klubovima. Ne tražim da lete po terenu, već da igraju dinamično i atraktivno. Ubeđen sam da će to ostvariti i taj optimizam želim da prenesem i na njih, moramo biti spremni za velika dela", rekao je Stojković.

Prenosimo utakmicu prvog kola kvalifikacija za svetsko prvenstvo u Kataru 2022. Srbija - Republika Irska. Reporteri sa stadiona Rajko Mitić  su Milan Bigović i Dejan Nikolić. U studiju Dejan Bulajić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво