Читај ми!

Humoristička emisija

Čitam prošlog petka na inetrnetu sledeće: Horoskop za subotu 26. februar. Ne znam šta može ovaj astrolog da pogodi, ali znam sigurno da nije pogodio datum jer 26. februar nije bila subota već petak!

Gotovo polovina tokijskih srednjih škola traži od učenika sa talasastom kosom ili kosom koja nije crne boje da dostave potvrde kako njihova kosa nije veštački menjana. Možda bi i od mnogih domaćih starleta trebalo tražiti podvrdu da nisu veštački menjane.

Zet Džoa Bajdena se ovih dana našao na udaru kritika zbog organizovanja vakcinacije.Verovatno je opet zaboravio da prijavi taštu, preko e-uprave.

Ako imate mačku, verovatno znate da je ideja o savršenoj maci, koja je staložena, ne buni se i umiljata je sve vreme dok je mazite - netačna, bar u većini slučajeva. Dobro ste čuli: reč je o mački, a ne o ženi.

Prema verovanjima, nije svejedno da li su novčanice u novčaniku uredno složene ili zgužvane i nemarno nagurane. Neuredan novčanik blokira protok pozitivne energije, a samim tim unosi nered u vaše finansije. Nered u finansije češće izaziva prazan novčanik, nego neuredno nagurane novčanice.

Muzički urednik Nenad Kamidžorac.

Autor teksta Milena Šiškin.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво