Читај ми!

Šta je potrebno za dobar brak

U više od 20 zemalja sveta nedelja od 7. do 14. februara obeleževa se Nedelja braka, kao uvod u Dan zaljubljenih koji je već postao planetarni praznik. Tim povodom u jutarnjem programu malo se više bavimo ovom temom. Aleksandra Mladenović razgovarala je sa organizatorima Nedelje braka u Srbiji, a o tome šta je potrebno za dobar brak razgovaraćemo i sa slušaocima u našem nezaobilaznom "Pitanju jutra".

Pre tačno sto godina, 8. februara 1921. godine osnovane je prva državna policijska škola u Srbiji. Tim povodom Nikolina Miljković razgovarala je s rektorom Kriminalističko-policijskog univerziteta.

Restriktivne mere i dalje se ne ublažavaju u većini evropskih zemalja. Zbog njih frizerski saloni u Belgiji zatvoreni su već više od 3 meseca. Dok čekaju bolje dane, da bi preživeli, mnogi frizeri počeli su da rade ilegalno po kućama. O tome kako to izgleda čućemo u izveštaju našeg dopisnika iz Brisela Dušana Gajića.

Naravno, pratimo i epidemijsku situaciju u Srbiji i proces vakcinacije kojim je već obuhvaćeno više od pola miliona naših građana.

Podsećamo se i 8. februara 1984. godine kada su počele Zimske olimpijske igre u Sarajevu, a čućemo i izveštaj s najpopularnijeg sportskog događaja u SAD - Superboula.

Urednik i voditelj: Miša Stojiljković

Budite uz Radio Beograd!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво