Stiže leto

Ove godine leto nam stiže u 23.43. Ako niste znali, danas je 171. dan u godini, a leto će trajati 94 dana. Zbog pandemije korona virusa, ove godine nas očekuje malo drugačije leto. Sportsko rekreativni centar „Stari DIF“ potrudio se da i ove godine, tokom letnjeg raspusta, pripremi programe za osnovce i srednjoškolce. O kakvim programima je reč i kako se mogu prijaviti čućete od direktora ovog centra Vladimira Jankovića. 

Ljubitelji pasa danas će imati priliku da pokažu svoje ljubimce na Nacionalnoj izložbi pasa svih rasa „Kragujevački pobednik 2020", koju organizuje Kinološko Društvo Lepenica. O organizaciji i učesnicima za naš program govori predsednik društva Milan Marković.

O završnici Lige šampiona i Lige Evrope u fudbalu, kolega Milan Bigović razgovarao je sa Dejanom Djurdjevicem, nekadašnjim fudbalerom, a danas internacionalnim fudbalskim trenerom.

U našem jutarnjem programu ćete moći da čujete i o državnom projektu podrške digitalnom opismenjavanju žena u poljoprivredi, "Klikni valjano", u kojem je učestvovalo i Udruženje poslovnih žena "Eve" iz Valjeva. 

Simo Budimir nas podseća na vetrenjače, koje su prepoznatljiv simbol Panonske nizije, većinom građene početkom 19. veka. Čućete i priču o najmlađem selu u Mačvi Ravnje - poznato kao selo spomen-galerija u znak sećanja na čuveni boj 1813. godine.

Sa vama ovog jutra Biljana Šujdović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво