Počeo raspust - za đake, ali i roditelje

Učenici osnovnih i srednjih škola odmaraće se od školskih obaveza do 18. februara. Neki će početi sa pripremama za upis u srednje škole, oni stariji za upis na fakultete. Gradski centar za fizičku kulturu u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda, i ove godine je pripremio veliki broj sadržaja za one koji će imati više slobodnog vremena, a kojim sportovima će moći da se bave čućemo od direktora centra Vladimira Jankovića.

Počeo je Konkurs za prijem studenata i učenika u vojne škole. Ovog jutra pričamo o uslovima konkursa, prijemnim ispitima i školovanju na Vojnoj akademiji, Medicinskom fakultetu Vojnomedicinske akademije i Vojnoj gimnaziji.

Prihvatilište Crvenog krsta Smederevo u Maloj Krsni za socijalno ugrožena lica, jedino pri Crvenom krstu u čitavoj Srbiji, trenutno zbrinjava trideset osoba iz više gradova, što je dvostruko veći broj u odnosu na licencu.

U Srećnoj galeriji Studentskog kulturnog centra u toku je izložba dugogodišnjeg i renomiranog fotografa pri dnevnom listu Politika, Anđelka Vasiljevića, po imenu "Portreti iz intervjua - Od lica do lica". O postavci i njenom autoru, Marija Kozomara.

Ovo su samo neke od tema o kojima govorimo ovog jutra u našem jutarnjem programu.

 

Urednik i voditelj Biljana Šujdović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво