Karavan

Dojučerašnji vlasnik, a možda i odsutrašnji ponovni vlasnik Megatrenda Milovan Mića Jovanović iskreno je rekao da je prilikom prodaje svog univerziteta ispao naivan… Kako nezvanično saznajemo, nekadašnji dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru i autor knjige ''69 lekcija o menadžmentu'' uskoro će predavati predmet naivu na svom univerzitetu.

Poštovani slušaoci, molim za pažnju... Upravo smo obavešteni da će se ovaj univerzitet uskoro zvati UNIZVERITET, odmah po vraćanju u Milovanove, da ne kažemo Mićine ruke.

Udruženje sudija i tužilaca Srbije i Udruženja sudijskih i tužilačkih pomoćnika Srbije, potpisalo je Ugovor o pripajanju... Što će reći, sada imamo crno na belo ono ''kadija te tuži, kadija ti sudi''.

Svih 27 uhapšenih osumnjičenih, i osuđenih profesora na Pravnom fakultetu u Kragujevcu ne samo da su predavali predmete o krivičnim delima, nego su ih i sami praktično činili na samom fakultetu, kako bi studenti stekli prva praktična znanja... Što će reći, Pravni fakultet u Kragujevcu je bio preteča i prvi srpski svetionik - dualnog obrazovanja!

Pisac teksta Zoran Nikolić Zozon, muzički urednik Nenad Kamidžorac.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво