Uhvati dan

Rođendan Mihajla Pupina, našeg velikog naučnika, ali i velikog filantropa, dobrotvora, u Srbiji se od prošle godine obeležava kao Nacionalni dan davanja, pa će u velikoj meri i današnji Jutarnji program biti u znaku dobro poznate činjenice, ne jednom istaknute, da "naše malo mnogima može biti mnogo". 

Pozvaćemo Vas da se, u "pitanju jutra" setite velikih zadužbinara svog kraja ili nekoga ko je dobrotom zadužio Vas lično. Ugostićemo izvršnu direktorku Srpskog filantropskog foruma Draganu Jovančević i sa njom razgovarati o tome kako i gde će sve u našoj zemlji biti obeležen ovaj dan.

U naš studio će doći i kolega Mihajlo Šćepanović, urednik jedne od najdugovečnijih programskih akcija Radio Beograda "Knjiga solidarnosti" do bi najavio da baš danas svako od Vas, ko može i ko želi, može da daruje jednu ili više knjiga, koje će onda - uz ostale prikupljene od drugih donatora i izdavačkih kuća - naći svoje mesto u nekoj od školskih biblioteka i u najudaljenijim krajevima Srbije.

Govorićemo i o upravo završenoj akciji kompanije "Mastercard" i organizacije NURDOR, zahvaljajući kojoj je prikupljeno 250 hiljada evra za izgradnju Roditeljske kuće za smeštaj onih koji su pratioci i neophodna pomoć mališanima koji se bore sa najzloćudnijom bolešću današnjice.

I još mnogo zanimljivih i važnih tema čeka Vas i danas od 6.30 do 10 časova na talasima Radio Beograda 1.


Sa Vama - Elizabeta Arsenović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво