Noćni program - Male noćne priče

Gost - Uroš Petrović, pisac. Za sebe tvrdi da je pisac epske fantastike, diplomirani je inženjer tekstila, dizajner, amaterski fotograf, član Predsedništva Mense i, zvanično, četvrti najpametniji čovek na svetu.

Po njegovoj knjizi Peti leptir nastao je prvi 3D film u našoj zemlji. Osim pisanjem knjiga, bavi se i sastavljanjem pitanja za kvizove, fotografijom i dizajnom. Gostuje kao predavač na fakultetima, u školama i drugim obrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu. Govoriće o svojoj karijeri i planovima, otkriće nam ima li Srbija talentovane dece i kako izgleda njegov proces pisanja. Saznaćemo da li je tačno da se njegov koeficijent inteligencije (IQ) ne može izmeriti i šta krije u svom rancu od koga se odvaja. Pridružite nam se i vi, tako što ćete mejl poslati na tanja.nocniprogram@gmail.com.

Muzički urednik: Nataša Mančić

Autor i voditelj: Tanja Gajović

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво