Читај ми!

Устанак

За лепше буђење недељом препоручујемо вам наше најлепше приче и одличну музику.

ТИД регата је највећа и најдужа речна Регата на свету, траје 61 дан и превесла се 2080 км реком Дунав. Регата је веома популарна у свету и поред учесника из подунавских земаља има учесника и са других континената. На регати су заступљена деца, одрасли и старије особе оба пола. Горан Киџин је један од учесника регате који ће своје утиске поделити са нама.

Лепенски Вир представља остатке најстаријег седелачког насеља у Европи. Прво организовано људско насеље на отвореном налази се у Ђердапу и основано је пре осам хиљада година. О Лепенском Виру, овога јутра прича нам водич, Немања Журкић.

На тему здравља, наш саговорник је др Александар Илић, стоматолог.

Док чекамо велики концерт YU групе 10. септембра на Ташмајдану, Драги Јелић нам прича о сећањима на заслуге једне мама-Росе и њених пудинга за настанак првог албума овог бенда и песама као што су „Црни лептир” и „Чудна шума”. 

И то није све, биће још много тога што ће вас забавити и орасположити. Очекујемо и ваше коментаре. Шаљите их на број 064-0-202-200. Можете користити Вајбер, али и СМС за комуникацију.

Добро јутро.

Водитељ: Вања Мијин 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво