Читај ми!

Устанак

За лепше буђење недељом препоручујемо вам наше најлепше приче и одличну музику.

ТИД регата је највећа и најдужа речна Регата на свету, траје 61 дан и превесла се 2080 км реком Дунав. Регата је веома популарна у свету и поред учесника из подунавских земаља има учесника и са других континената. На регати су заступљена деца, одрасли и старије особе оба пола. Горан Киџин је један од учесника регате који ће своје утиске поделити са нама.

Лепенски Вир представља остатке најстаријег седелачког насеља у Европи. Прво организовано људско насеље на отвореном налази се у Ђердапу и основано је пре осам хиљада година. О Лепенском Виру, овога јутра прича нам водич, Немања Журкић.

На тему здравља, наш саговорник је др Александар Илић, стоматолог.

Док чекамо велики концерт YU групе 10. септембра на Ташмајдану, Драги Јелић нам прича о сећањима на заслуге једне мама-Росе и њених пудинга за настанак првог албума овог бенда и песама као што су „Црни лептир” и „Чудна шума”. 

И то није све, биће још много тога што ће вас забавити и орасположити. Очекујемо и ваше коментаре. Шаљите их на број 064-0-202-200. Можете користити Вајбер, али и СМС за комуникацију.

Добро јутро.

Водитељ: Вања Мијин 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара