Читај ми!

Како се током лета мења наша кухиња?

У данима смо када је црвени метео-аларм свакодневна појава. То се, осим на наше облачење и на употребу клима-уређаја, одражава и на нашу исхрану.

Највеће температуре падају најтеже људима са вишком килограма, па смо разговарали са Николом Живковићем, полазником курса здраве исхране који нам је испричао како се његова нутриционистичка шема мења у данима лета. Да ли пије више воде и колико је то важно? Салате и посни слаткиши могу да замене тешку храну или је то само мит? Прилагођавање храни на летовању је једноставно или проблематично?

Осим хране, лети наше тело прилагођавамо и топлим напицима а овога пута се бавимо кафом. У том циљу наш гост у студију биће Бојан Ђорђевић, један од најпознатијих стручњака за овај многима, омиљени напитак. Бојан је аутор књиге о кафи, организатор Фестивала кафе на Врачару, творац изложбе слика српских боема урађених од соца кафе, а успео је да уђе и у „Гинисову књигу рекорда". Како је то успео сазнаћете у данашњем издању „Летње баште".

Водитељи: Јелена Кнежевић и Миодраг Стошић

Летња башта Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво