Читај ми!

Светско првенство у фудбалу, Катар 2022.

Још једна у низу мондијалских емисија на програму Радио Београда 1, са актуелностима и информацијама са 22. Светског првенства у Катару. Послушаћемо шта су на данашњој конференцији за медије изјавили вођа навале наше репрезентације Александар Митровић и селектор српског државног тима Драган Стојковић Пикси.Нису изостала провокативна питања страних новинара, овога пута бриљирао је Пољак који је поставио питање `Српски навијачи који отворено подржавају Русију, какво је ваше мишљење?`. Наравно, остао је без одговора, говорило се само и искључиво о фудбалу, због чега су и изашли пред представнике седме силе наши представници

Наши репортери јавиће се и данас са лица места, из Катара, уз остало најавиће и четири утакмице које су данас на програму. Од 16 часова играју се сусрети Хрватска-Белгија и Мароко-Канада, док су од 20 ривали Костарика-Немачка и Јапан-Шпанија. О мечу који нас највише занима, разговарамо током емисије са бившим репрезентативцем Србије Здравком Кузмановићем. Пореклом из Републике Српске, рођен у швајцарском Туну, играо је и био капитен младе репрезентације ове земље, а потом забележио 50 наступа за сениорску репрезентацију Србије.

И Здравко није једини човек с ових простора који се бавио успешно фудбалом,а живи у Швајцарској, данас ће за нашу емисију говорити и Семир Туце, Слободан Ројевић и Харис Шкоро. О Мондијалу прича и фудбалски тренер Миленко Киковић.У специјализованим мондијалским емисијма често о `најважнијој споредној ствари на свету` говоре људи који се баве другим делатностима, али су такође изложени јавности. Дакле, о нашој репрезентацији говоре музичари, глумци , спортисти из других дисциплина, сви они помно прате дешавања у Катару. Данас је наш саговорник Драги Јелић, гитариста и певач `ЈУ групе`. Он у фамилији Јелић најбоље познаје фудбал и задужен је да буде пи-ар брату Жики и синовцу Петру, како би и они знали који су резултати постигнути на утакмицама Мондијала.  

У специјализованим мондијалским емисијма често о `најважнијој споредној ствари на свету` говоре људи који се баве другим делатностима, али су такође изложени јавности. Дакле, о нашој репрезентацији говоре музичари, глумци , спортисти из других дисциплина, сви они помно прате дешавања у Катару. Данас је наш саговорник Драги Јелић, гитариста и певач `ЈУ групе`. Он у фамилији Јелић најбоље познаје фудбал и задужен је да буде пи-ар брату Жики и синовцу Петру, како би и они знали који су резултати постигнути на утакмицама Мондијала.

У реализацији мондијалских емисија учествује комплетна Спортска рубрика Радио Београда 1, чији је уредник Владе Радичевић, као и наше колеге из других програмских сегмената - музичари, продуценти, тонски реализатори и сниматељи програма.

Испред микрофона је Жељко Стефановић.

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво