Хумористичка емисија

Свет је својевремено потресла вест да је преминуо чувени совјетски политичар Михаил Горбачов. Ипак, Горбачов је био много вољенији на Западу него у мајци Русији… Наиме, Руси су га толико кривили за распад СССР-а да су га многи звали Михаил Јоко Оно Горбачов.

Један бик је ушетао у банку у Израелу, а истеран је тек уз помоћ ветеринара... Да, реч је о бику. Да је био во он би одмах подигао кредит.

Италија је решила да престане са производњом вина на чијој се етикети налазе Адолф Хитлер и Бенито Мусолини. Показало се да ова вина не воле да се мешају ни са једним другим. Такође, искључиво су бела вина... Црвену боју не могу очима да виде!

Највец́и удео најстаријих путничких аутомобила (20 година и више) евидентиран је у Литванији и Румунији... Значи, ја сам или Литванац или Румун, јер и даље возим мог драгог Југића, 82-го годиште.

У времену кризе народи су принуђени да се одричу чак и основних намириница. Саудијска Арабија је на ивици одлуке да забрани брашно. Разлог је што су цариници у једној пошиљци пронашли 46 милиона таблета амфетамина. Наручилац пекар је постао сумњив јер су његове муштерије почеле да се смеју ко луди на брашно.

Музички уредник Драган Димић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво