Читај ми!

О вакцинацији из докторске бележнице

Проценат вакцинисаних у нашој земљи се повећава али тај број и даље није довољно велики да би се створио колективни имунитет, кажу стручњаци. И поред свакодневних апела и позива један број људи још увек се не одлучује за вакцину. Неки због веровања у разне теорије завере или савете са интернета, а неки зато што се плаше могућих реакција. Др Милену Турубатовић, координатора вакциналног пункта Сајам, питамо - како развејати непотребне страхове? Које су могуће последице вакцине и колико су учестале? Шта говоре искуства из непосредног рада са људима који су прошли процес имунизације?

Са гошћом емисје разговарамо и о синдрому продуженог ковида, о најчешћим тегобама које се јављају месецима после прележане болести. Потражићемо и конкретне савете који могу да олакшају та стања.


Уредник и водитељ је Ивана Прибићевић.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво