Зашто је увећан порез на имовину

Ове године пореска решења на имовину грађана почела су да стижу раније него прошле и свих претходних. Међутим, износи на решењима већи су него прошле године. Како је дошло до тога истраживала је Ружице Зоркић-Радичевић. А какве су реакције слушалаца, чућемо од њих самих у нашој редовној рубрици "Питање јутра".

Чућемо како функционише телефонска инфо линија за старије и особе са инвалидитетом коју је покренуо чукарички Црвени крст. О томе ће нам говорити Звездан Брадић, секретар Црвеног крста Чукарица.

Сазнаћемо како у Пироту функционише регионална санитарна депонија која међу првима у земљи има и линију за секундарну сепарацију отпада.

Бициклизам постаје све популарнији и у нашој земљи, а можемо се похвалити и све већим бројем туриста који на два точке пролазе и кроз Србију. У овом издању јутарњег програма фокусирамо се на туристичке бициклистичке стазе кроз Војводину.

Као и сваког јутра, говорићемо и о темема из области културе. Љубица Солунац, уредница музичког програма Културног центра Београда, најавиће мини циклус од три концерта у галерији "Артгет" КЦБ-а. Чућемо и како у изведби Шабачког позоришта изгледа представа "На пучини" Славомира Мрожека.

Пратимо епидемијску ситуацију и процес вакцинације у Србији као и све друге актуелне информације из земље и света.

Слушамо се на Првом програму Радио Београда!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво