Пут у иностранство - са једним или два пасоша?

Пандемија корона вируса пореметила је већину наших планова у претходној години,а то се посебно односи на путовања. Већина нас одлучила је да летње морске дестинације замени поновним упознавањем са природним лепотама Србије, и у томе смо свакако уживали. Ипак, многи су се ужелели путовања у иностранство, ужелели смо се Егеја, Јадрана, Средоземља али и неких европских престоница. Сада се све гласније спомиње и увођење ковид пасоша који би садржао податке о имунизацији, прележаној болести Ковид-19, тестовима и слично, и који би требало да олакша путовања. О овој, још увек само идеји, разговарамо са Александром Сеничићем, директором Националне асоцијације туристичких агенција.

Сви се надамо да ће у овој години доћи до, бар у одређеној мери, нормализације путовања у иностранство и због тога и у питању јутра причамо о томе шта мислите о идеји увођења ковид пасоша, а питаћемо вас и да ли сте се ужелели путовања и да ли већ правите неке планове?

Посетићемо овог јутра и Златибор где је званично почела скијашка сезона, а после пробног рада свечано је пуштена у погон и гондола која ће додатно унапредити понуду најпосећеније туристичке дестинације у Србији.

На најновијој ранг листи најбољих светских  јуниорки у дисциплини скок у вис, на првом месту се налази Ангелина Топић, а међу првих 16 друштво јој праве још три наше младе атлетичарке. Овога јутра разговарамо са поносним татом и нашим прослављеним асом, Драгутином Топићем.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво