Да ли ће туристичке агенције радити после 1. октобра?

Око 400 туристичких агенција - туроператора могло би да изгуби лиценцу за организовање путовања 1. октобра, уколико им осигуравајуће куће не продуже полисе које представљају гаранцију за организовање путовања. Овим поводом у госте ће нам доћи директор ЈУТА Александрар Сеничић који ће објаснити о чему се ради и која решења постоје како би се превазишао проблем који би без посла могао да остави 1.500 људи.

Говорићемо и о томе шта за нашу земљу значи присуство Америчке развојне агенције ДФЦ и како се планира подстицање женског предузетништва.

Поводом податка који уозорава - да бициклисти чине сваку десету жртву у саобраћајним несрећама - разговараћемо са Зораном Буквићем из удружења Улице за бициклисте. О безбедности бициклиста разговараћемо и с нашим слушаоцима у редовној рубрици "Питање јутра".

Најавићемо три дана посебних интервенција кустоса на изложби "Крај Другог светског рата" која се одржава у Музеју Југославије, као и трибину "Десет најмистериозинијх прича београдског поџемља" која ће бити одржана 29. септембра у 18 сати уживо у Цетнтру за културу Гроцка, али и онлајн.

Чућемо и занимљиву причу о једној песникињи из околине Шапца која је одлучила да на свом имању узгаја перуанску јагоду.

Са вама Миша Стојиљковић

Будите уз Радио Београд!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво