Да ли ће туристичке агенције радити после 1. октобра?

Око 400 туристичких агенција - туроператора могло би да изгуби лиценцу за организовање путовања 1. октобра, уколико им осигуравајуће куће не продуже полисе које представљају гаранцију за организовање путовања. Овим поводом у госте ће нам доћи директор ЈУТА Александрар Сеничић који ће објаснити о чему се ради и која решења постоје како би се превазишао проблем који би без посла могао да остави 1.500 људи.

Говорићемо и о томе шта за нашу земљу значи присуство Америчке развојне агенције ДФЦ и како се планира подстицање женског предузетништва.

Поводом податка који уозорава - да бициклисти чине сваку десету жртву у саобраћајним несрећама - разговараћемо са Зораном Буквићем из удружења Улице за бициклисте. О безбедности бициклиста разговараћемо и с нашим слушаоцима у редовној рубрици "Питање јутра".

Најавићемо три дана посебних интервенција кустоса на изложби "Крај Другог светског рата" која се одржава у Музеју Југославије, као и трибину "Десет најмистериозинијх прича београдског поџемља" која ће бити одржана 29. септембра у 18 сати уживо у Цетнтру за културу Гроцка, али и онлајн.

Чућемо и занимљиву причу о једној песникињи из околине Шапца која је одлучила да на свом имању узгаја перуанску јагоду.

Са вама Миша Стојиљковић

Будите уз Радио Београд!

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара