Дијалог Београда и Приштине враћа се у Брисел

После постизања економског споразума у Вашингтону, делегације Београда и Приштине настављају дијалог под покровитељством ЕУ у Бриселу. Од нашег дописника чућемо које су теме на столу и каква су очекивања од сусрета.

Далиборка Уљаревић из Центра за грађанско образовање анализира постизборну атмосферу у Црној Гори, дан после великог митинга противника промене власти у Подгорици.

Фонд за науку Владе Србије ће први пут са девет милиона евра финансирати истраживачки рад на 59 пројеката којима руководе млади доктори наука у нашој земљи. Овај и друге програме подстицаја за научне раднике представиће др Милица Ђурић Јовичић, в. д. директора Фонда за науку.

Пре пет година на једној плажи у Средоземљу нађено је тело дечака Алана Курдија, који је са својом породицом избегао из Сирије. Организација Save the Children је поводом догађаја који постао симбол страдања на мигрантској рути упозорила да је, и пет година касније, посебно тешко стање деце избеглица у европским земљама. Наше гошће су Александра Мићић из Центра за интеграцију младих и Татјана Ристић из Save the Children.

Аутор: Јелена Видић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара