Јавни сервиси - највећа редакција у Европи

Најновији подаци Европске уније емитера (ЕБУ) показују да у јавним сервисима широм Европе тренутно ради више од 40.000 новинара који годишње произведу више од 400.000 сати телевизијских и преко 500.000 сати радијских програма. Током текуће панедмије коронавируса грађани су највише веровали управо информацијама добијеним преко јавних сервиса. О овој теми говориће домаћи медијски стручњаци.

Говорићемо и о реформи јавне управе, тачније о увођењу такозваних Јединствених управних места у локалним самоуправама. Идеја овог пројекта је да грађанин доласком на један шалтер добије све релевантне информације и услуге. О томе ће говорити Бојан Стевић, државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе.

У госте ће нам доћи Бранислав Грковић из Половних аутомобила и представити нам најновије податке о томе како је тржиште нових и половних аутомобила реаговало на текућу кризу изазвану пандемијом Ковида-19.

Чућемо како је епидемија утицала на услужне делатности у Србији и због чега Национална алијанса за локални економски развој предлаже да се током наредне две године омогући бесплатни упис непокретности у катастар.
Као и сваког петка, у квизу награђујемо слушаоце производом Призме вредним 20.000 динара бруто.

Уредник и водитељ: Миша Стоиљковић.

Будите уз ваш Радио Београд!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво